Hesabını ve verilerini silme
Uygulamadan (en hızlısı)
- Termin'i aç, sol üstteki ☰ menüsünden Ayarlar'a gir.
- En alttaki Hesabımı sil'e dokun ve onayla.
Hesabın hemen ve kalıcı olarak silinir.
Uygulamaya giremiyorsan
Hesabının e-posta adresinden destek@usetermin.com adresine "Hesap silme" konulu bir mail at. 7 gün içinde sileriz ve sana haber veririz.
Neler silinir
- E-posta adresin, adın ve şifren
- Ajandandaki tüm görevler, notlar ve tamamlama kayıtların
- Sadece senin olduğun gruplar; grup sohbetindeki mesajların
- Asistan kullanım sayın ve uygulama içi kullanım istatistiklerin
Neler kalabilir
- Başkalarıyla paylaştığın gruplar diğer üyelere kalır (senin adın görünmez).
- Kuralları çiğneyen mesajlar hakkındaki şikayet kayıtları (mesajın bir kopyası), güvenlik amacıyla saklanabilir.
Delete your account (English)
In the app: ☰ menu → Settings → Delete my account. Your account and data are deleted immediately. If you can't open the app, email destek@usetermin.com from your account's address and we'll delete it within 7 days. Groups shared with others stay with the other members; reports about rule-breaking messages (with a copy of the message) may be kept for safety.